Preparatie van skeletten: een skelet is een individu

Tijdens de dissectie gaat nooit iets verloren. Of het nu het verhaal van het paard is, of de botten.

Een aantal jaar geleden ben ik door Sharon May-Davis uitgedaagd om een skelet te hebben tijdens haar lessen. Dit heeft geresulteerd dat ik in 2015 naar Australië ben afgereisd om China op te graven en haar botten samen met Sharon te prepareren. Nog nooit heb ik zo’n bijzondere vakantie gehad, en heb de ervaringen in een e-boek opgeschreven. China is helaas nooit in Nederland aangekomen maar in plaats van haar is Ollie geprepareerd. Ollie heeft al vele Landen bezocht in Europa en vele harten geraakt, evenals veel van mijn andere “Kids” die ik tijdens de interactieve lezingen graag meeneem.

Het proces van de preparatie van skeletten

Als ik een dissectie heb georganiseerd, of zelf heb geoefend, dan worden de botten zorgvuldig bewaard. Het preparatieproces is een tijdrovende klus en ook het in elkaar zetten van ieder onderdeel is een klus die zeer tijdsintensief is. Het is wel een bezigheid die mij ontzettend veel voldoening geeft en ondertussen mijn passie is geworden. Omdat ieder paard uniek is en dus ook de anatomie van ieder paard verschilt, is ieder verhaal van het bot ook weer anders. Vele Therapeuten, trainers en docenten hebben ondertussen al een Schedel of andere skeletonderdelen met hun verhaal bij mij gehaald. Je kunt ook al mijn verhalen lezen op de website All about the bones.nl of mijn Facebook pagina all about the bones . Ik prepareer de onderdelen of een heel skelet op afspraak. ( ik heb geen voorraad)

Investering

Ik verzorg de preparatie van skeletten op aanvraag. Ik hanteer hierbij de prijzen zoals je kunt vinden op de website:

Prijslijst All About The Bones

Preparatie van skeletten: schedelsLocatie en tijden

Locatie:

Aalsdijk 18
4115 LN Asch

Tijd:

Op afspraak. Ben je niet in de gelegenheid om je pakket op te halen, dan verzend ik hem. Dit gebeurt wel voor eigen risico van de ontvanger en met de bijbehorende verzendkosten.