Stéphanie van den Bergh

Sportmasseur | Osteopaat

Als sportmasseur en osteopaat reist Stéphanie de wereld rond om paarden te helpen, haar kennis te delen maar vooral om nog meer kennis op te nemen. Met veel plezier gaat ze steeds naar nieuwe lezingen en opleidingen en is ze steeds geïnteresseerd in de laatste nieuwe inzichten. Zo kwam deze Belgische dame in 2016 bij Equinestudies terecht. Hoe geweldig is het niet om rechtstreeks van een wereldbefaamde wetenschapster als Sharon May-Davis te kunnen leren? Direct werd ze gegrepen door Sharon haar bijzondere inzichten, haar eindeloze schat aan kennis en haar passie voor anatomie, biomechanica en dissecties.

“Ieder paard is een uniek puzzeltje en alle stukjes moeten precies juist zitten om het paard ten volle te laten schitteren”

Haar passie voor anatomie, biomechanica en zachte manuele technieken leidde tot het volgen van verschillende opleidingen in osteopathie, sportmassage, medical taping, acupressuur, manuele lymfedrainage, myofasciale release technieken, triggerpoint therapie, mobilisatie technieken en stretching.

www.uniques.nl | info@uniques.be | +32 486740504

uniques equine massage