Femke Dölle

Holistisch instructrice | Welzijnsadviseur

In het Friese Rinsumageest heeft Femke Dölle samen met haar partner Erwin Loomeyer op slechts 1.600m2 een heus mini paddock paradise voor haar vier paarden gecreëerd. Haar missie is om de mensenwereld veilig en comfortabel te maken voor het paard op een manier die de natuur van het paard respecteert. Het doel is een gelijkwaardige PAARDnerschap tussen mens en paard die emotioneel, mentaal en fysiek in balans zijn. Ze inspireert en stimuleert paardeneigenaren om net dat stapje extra te zetten voor de basisbehoeften van hun paard.

“Ik laat paardeneigenaren nèt dat extra stapje meer doen voor het welzijn van hun paard.”

Femke is gediplomeerd Freestyle en Horsemanship instructrice en welzijnsadviseur. Ze begeleid paardeneigenaren in de training, voeding en huisvesting van hun paard. Samen met haar partner Erwin heeft ze een programma voor ruiterfitheid opgezet. Sinds 2021 is ze Offical Ambassador Passive Physio® en adviseert ze paardeneigenaren hoe zij dit in de praktijk het beste kunnen toepassen. In 2017 startte Femke met het volgen van de cursussen bij Equinestudies en dat was de eerste keer dat ze echt kennismaakte met het fascinerende Konikpaard en de onuitputtelijke kennis van Sharon May-Davis. Sindsdien komt ze regelmatig terug om haar kennis bij te spijkeren.

Sinds 2021 is Femke teamlid van Equinestudies. Ze wil zich blijven ontwikkelen op het gebied van biomechanica en anatomie en slurpt maar al te graag de kennis van Zefanja, Sharon en teamgenoten op. Haar ervaring die ze als marketingcommunicatie adviseur de afgelopen 14 jaar heeft opgedaan, zet ze nu in om Equinestudies naar een next-level te brengen.

 

www.femkedolle.nl | info@femkedolle.nl | 06-10482470