support pakketten

Supportdagen

De supportdagen van de Mastery Horse Gait Analysis zijn gemaakt voor het ondersteunen en behouden van een gezond paard. Je leert ondersteunende technieken die je helpen een paard verder fysiek te begeleiden. Denk hierbij aan het aanleggen van bodywraps, het toepassen van stretchtechnieken en het toepassen van Passive Physio®. Bovendien wordt je kennis uitgebreid met onderwerpen als hersenwerk, medical taping en fascia releases. De lessen worden gegeven door experts op het vakgebied zoals een dierenfysiotherapeut, osteopaat en een fascia therapeut.

Dé perfecte aanvulling op de kennis uit de Mastery Horse Gait Analysis!

 

Gedurende de opleiding kun je ervoor kiezen om verschillende suppordagen te doen. De dagen zijn facultatief en bedoeld voor studenten die zich graag verder willen verdiepen in bepaalde onderwerpen. In principe zijn alle dagen los van elkaar te volgen, maar in sommige dagen zit wel een bepaalde opvolging. Zo kan de Medical Taping Masterclass pas gevolgd worden nadat je hebt deelnomen aan Medical Taping Basisvaardigheden.

Klik op de dag van je keuze om je aan te melden. Om aanspraak te maken op de studentenkorting dien je de kortingscode te gebruiken die je op TalentLMS of in je mail kunt vinden.

 

De supportdagen voor 2024 op een rijtje

 

Passive Physio ® 1 dag

3 februari ’24

Stretchtechnieken 1 dag 4 mei ’24
TTouch© Bodywraps Basisvaardigheden 1 dag 26 mei ’24
Fascia Release Masterclass* 1 dag 23 juni ’24
Fascia Release Basis 1 dag 13 april ’24
Medical Taping Basisvaardigheden 2 dagen 1 en 8 juni ’24
Medical Taping Masterclass* 1 dag 28 september ’24
Trainingsplan maken 1 dag 16 november ’24

 *Voor deze supportdag is een vooropleiding nodig

 

Praktische informatie

De vergoeding voor een supportdag is € 150,- m.u.v. de dagen waarin Medical Taping wordt behandeld. Deze dagen kosten 175 euro i.v.m. de materiaalkosten. De dagvergoeding is inclusief alle praktijk, begeleiding en materiaalgebruik. Tijdens de praktijkdagen word je onderwezen door docenten die zijn opgeleid door Sharon May-Davis en die expert zijn op het gebied van anatomie en biomechanica.

We werken met een beperkte groepsgrootte om iedereen persoonlijke aandacht te garanderen. De lesdagen vinden plaats bij Equinestudies in Asch. Klik in de bovenstaande lijst op de dag van je keuze om je aan te melden.