mastery horse gait analysis

Kom jij kennismaken?

Lijkt de Mastery Horse Gait Analysis jou wel wat, maar wil je eerst nog wat meer weten? Luister dan mee op 16 februari naar onze gratis online informatiebijeenkomst. De bijeenkomst start om 19:30 uur via zoom en zal ongeveer een uur duren. We vertellen je alles over de Mastery en natuurlijk kun je al je (eventuele) vragen stellen! Op 16 februari is tevens een speciale editie. Ook zullen we namelijk op deze datum een Horse Story met je delen. Dit keer duiken we in op het paard Waldamar: een 9-jarige ruin die gefokt en aangekocht is voor de dressuursport. Zijn laatste eigenaar was een professionele dressuurruiter die grote plannen voor hem had. Helaas werd al snel duidelijk dat dat er voor Waldamar niet in zou zitten… Waldamar leerde ons hoe alles in het lichaam verbonden is. Ben je benieuwd naar het verhaal? Meld je dan snel aan en luister online, gratis mee op 16 februari.

Verder duiken we in op de Mastery zelf, zo krijg je echt een goed beeld van wat je allemaal gaat leren en doen tijdens de Mastery. Een ideale manier om kennis te maken!

In de Mastery Horse Gait Analysis staat de beweging van het hele paard centraal. Je gaat in de praktijk een verdiepingsslag maken op de anatomie en biomechanica van het paard. Je gaat zien welke structuren je hebt kunnen voelen vanaf de buitenkant en je gaat je verder verdiepen in gewricht-, spier- en peesschades. Ook woon je een live dissectie bij en nog veel meer. De opleiding is geschikt voor elke paardenliefhebber en een must voor elke revalidatietrainer, fysiotherapeut of andere professionele bodyworker die zich bezighoudt met het paardenlichaam.

 

De informatiebijeenkomst is gratis; een ideale manier dus om kennis te maken! Ben je erbij? Geef je op via onderstaand formulier. Ik hoop je dan te zien, tot snel!

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de gratis open dag op 16 februari. Na aanmelding ontvang je een bevestiging per mail.