mastery horse gait analysis

Kom jij langs op 21 augustus?

Ik heb zoveel leuke dingen die ik jullie graag wil laten zien! Daarom nodig ik je graag uit voor een open dag op 21 augustus op onze eigen locatie in Asch.

We hebben een leuk en gevarieerd programma samengesteld. Zo gaan we kijken naar de beweging en de voeten van het paard, observeren we mijn bijzondere Bosnian Mountain Horses in hun eigen omgeving, kun je je verder verdiepen in het paardenoog of ga je leren hoe je de boney landmarks kunt herkennen bij een paard. Uiteraard kun je ook een kijkje nemen in mijn bottencollectie en daag ik je graag uit om te komen puzzelen met verschillende skeletonderdelen. Naast deze verschillende keuze onderdelen geef ik je een presentatie over ons opleidingsaanbod en is er alle ruimte voor eventuele vragen.

Je kunt kiezen uit het ochtendblok of het middagblok. De open dag start in de ochtend om 10:00 uur en zal eindigen rond 13:00. In het middagblok starten we om 14:00 en eindigen we rond 17:00. De open dag is gratis; een ideale manier dus om kennis te maken!

Ben je erbij? Geef je op via onderstaand formulier. Ik hoop je dan te zien, tot snel!

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de gratis open dag op 21 augustus. Na aanmelding ontvang je een bevestiging per mail.